Terhi: Purjehdusviikko Välimerellä – yöunet riippumatossa ja aamujooga kannella

Olen päässyt paikkoihin, joista en ennen tiennyt mitään, kertoo Terhi.

Purjehdusviikko omassa seurueessa on turvallinen ja yksilöllinen tapa matkustaa. Olen päässyt paikkoihin, joista en ennen tiennyt mitään. Kun reissaa vilkkaimman sesonkiajan ulkopuolella, voi osua todella hiljaisiin kyliin eikä keskellä kesääkään ole suurta ruuhkaa, ellei Hydraa oteta huomioon.
Välimeren maissa ruokailu on yhteisöllinen tapahtuma ja aterialle keräännytään suuren pöydän ääreen. Jos haluaa vältellä väkijoukkoja, ruoanvalmistus onnistuu hyvin myös veneessä ja aterian voi valmistaa omassa seuruessaan. Illallinen sitloorassa tähtitaivaan alla on ihana elämys. Jos kokkailu ei kiinnosta, veneeseen voi tilata noutoruokaa läheisestä rannasta. 

Elämyksiä minulle ovat tuottaneet yöunet riippumatossa veneen kannella. Illalla viimeiseksi näen kirkkaan tähtitaivaan ja aamun sarastaessa heräilen ensin kukkojen kieuntaan ja hetken päästä kirkon kelloon.

Paitsi hyvä ruoka, elämyksiä minulle ovat tuottaneet yöunet riippumatossa veneen kannella. Illalla viimeiseksi näen kirkkaan tähtitaivaan ja aamun sarastaessa heräilen ensin kukkojen kieuntaan ja hetken päästä kirkon kelloon. Siitä on hyvä aloittaa päivä joogaamalla veneen kannella auringon hiljalleen noustessa vuoren takaa. 

Aamujooga kannella.

Helteisenä päivänä tekee mieli uimaan. Veneen kippari ankkuroi veneen näppärästi kauniiseen poukamaan ja siinä meillä on yksityinen uimapaikka. Kesäinen Välimeri on usein tyyni ja myös suppailu sujuu helposti.

5 kysymystä Sail4Funin purjehdusmatkoista

Kannella sopii nauttia lämmöstä ja auringosta. ⛵ 1. Purjehdusmatkat – mitä ne ovat? Sail4Fun järjestää sinulle yksilöllisen, turvallisen ja ainutlaatuisen loman merellä. Etsimme sinulle, ryhmällesi tai perheellesi sopivan veneen sekä

Read More »

Kun maailma taas avautuu, varaan takuulla purjehdusmatkan. Tällaisella matkailulla voin tukea pienten kylien yrittäjiä ja samalla huolehtia terveydestä ja turvallisuudesta.