5 kysymystä Sail4Funin purjehdusmatkoista

Kannella sopii nauttia lämmöstä ja auringosta.

1. Purjehdusmatkat – mitä ne ovat?

Sail4Fun järjestää sinulle yksilöllisen, turvallisen ja ainutlaatuisen loman merellä. Etsimme sinulle, ryhmällesi tai perheellesi sopivan veneen sekä pätevän ja osaavan kipparin, joka vie teidät turvallisesti satamasta toiseen. Toinen mahdollisuus on varata paikka – joko petin tai kokonaisen hytin – Sail4Funin järjestämälle purjehdukselle. 

 2. ”Entä jos en osaa purjehtia … ?”

Järjestetyllä purjehdusviikolla kipparimme vastaa purjehtimisesta, navigoinnista ja turvallisuudesta. Aiempaa kokemusta et tarvitse. Saat osallistua kykyjesi mukaan ja halutessasi oppia uutta. 

 3. Mitä hintaan sisältyy?

Purjehduksen hintaan sisältyy venevuokra, vakuutukset, polttoaineet ja satamamaksut. Lisäksi tarjotaan aamiaista ja kevyttä lounasta.

Hintaan vaikuttaa sesonki, veneen koko, valmistusvuosi ja varustus. Ota yhteys niin laskemme sinulle vaihtoehtoisia tarjouksia!

4. Istummeko koko päivän veneessä?

Yleensä purjehdimme aamupäivällä. Valmistellaan lounaan yhdessä, rantaudutaan tai ankkuroidaan iltapäivällä ja käydään maissa. Matkan varrella on mahdollisuus uida, ottaa aurinkoa, syödä tavernoissa ja tutustua eri kohteisiin.

Suunnittelemme reitit miehistön toiveiden mukaan. Viime kädessä kippari vastaa reitin valinnasta ja turvallisuudesta.  

 5. Olen kiinnostunut! Miten pääsen mukaan?

Meidän järjestämät purjehdusviikot löytyvät nettisivuiltamme. Voit ottaa yhteyttä meihin milloin tahansa, jos haluat varata ainutlaatuisen 50-vuotismatkan tai purjehdukselämyksen ystäviesi kanssa.  Lähetä toiveesi: info@sail4fun.fi  – me sunnittelemme ilolla toiveesi mukaisen purjehduksen.

Lue Terhin kertomus purjehduslomasta.

5 kysymystä Sail4Funin purjehdusmatkoista

Kannella sopii nauttia lämmöstä ja auringosta. ⛵ 1. Purjehdusmatkat – mitä ne ovat? Sail4Fun järjestää sinulle yksilöllisen, turvallisen ja ainutlaatuisen loman merellä. Etsimme sinulle, ryhmällesi tai perheellesi sopivan veneen sekä

Read More »