5 kysymystä Sail4Funin purjehdusmatkoista

Jos et ole aiemmin purjehtinut, mutta haluaisit kokeilla sitä, sinulla on varmasti kysymyksiä.

Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Sail4Funin purjehduksista.

1. Purjehdusmatkat – mitä ne ovat?

Sail4Fun voi järjestää sinulle yksilöllisen ja ainutlaatuisen loman merellä. Etsimme sinulle, ryhmällesi tai perheellesi sopivan veneen sekä pätevän ja osaavan kipparin, joka vie teidät satamasta toiseen.

Toinen mahdollisuus on varata paikka Sail4Funin järjestämälle purjehdukselle – joko petin tai kokonaisen hytin. Ilmoitamme niistä purjehduksista verkkosivustollamme ja Sail4Funin sosiaalisen median kanavissa. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

 2. ”Entä jos en osaa purjehtia … ?”

Purjehdusviikolla kipparimme vastaa purjehtimisesta, navigoinnista ja turvallisuudesta. Aiempaa kokemusta et tarvitse. Toisaalta saat myös osallistua kykyjesi mukaan, ja halutessasi oppia uutta. 

 3. Mitä hintaan sisältyy?

Purjehduksen hintaan sisältyy venevuokra, vakuutukset, polttoaineet ja satamamaksut. Lisäksi tarjotaan aamiaista ja kevyttä lounasta.

Hintaan vaikuttaa sesonki, veneen koko, valmistusvuosi ja varustus. Laskemme sinulle vaihtoehtoisia tarjouksia.

4. Istummeko koko päivän veneessä?

Yleensä purjehdimme aamupäivällä. Valmistamme lounaan yhdessä matkan varrella, ja usein pysähdymme ja ankkuroimme hetkeksi uimaan ja syömään. Iltapäivällä rantaudutaan tai ankkuroidaan ja käydään maissa.

Viikon aikana tulee monta mahdollisuutta uida, ottaa aurinkoa, syödä tavernoissa ja tutustua eri kohteisiin. Suunnittelemme reitit miehistön toiveiden mukaan. Viime kädessä kippari aina vastaa reitin valinnasta ja turvallisuudesta.  

5. Olen kiinnostunut! Miten pääsen mukaan?

Voit ottaa yhteyttä meihin milloin tahansa, jos haluat varata ainutlaatuisen 50-vuotismatkan tai purjehdukselämyksen ystäviesi tai perheesi kanssa. Lähetä toiveesi meille, sunnittelemme ilolla toiveesi mukaisen purjehduksen.

Meidän järjestämät purjehdusviikot löytyvät nettisivuiltamme. 

Sataman tarinoita

Elämä satamassa kohtaa sinut vilkkailla kaduilla ja kapeilla kujilla vain kivenheiton päässä laiturista. Jokainen satama on täynnä tarinoita. Osa tarinoista on pieniä arkipäivän välähdyksiä, osa on suuria kertomuksia jumalista ja

Read More »

5 kysymystä Sail4Funin purjehdusmatkoista

Jos et ole aiemmin purjehtinut, mutta haluaisit kokeilla sitä, sinulla on varmasti kysymyksiä. Täältä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Sail4Funin purjehduksista. 1. Purjehdusmatkat – mitä ne ovat? Sail4Fun voi järjestää sinulle

Read More »