Purjehduksia

Besättning ombord på segelbåt i Grekland i maj.
Vappupurjehdus Kreikassa 27.4 – 4.5.2024
Kokoa oma matkaseurueesi ja varaa koko vene!
Lue

Sail4Fun Stories

Meistä

Tarjoamme turvallisia ja rentouttavia purjehdusmatkoja muun muassa Välimerellä.

Visiomme

Meille aurinko, kirkas ja lämmin vesi sekä hyvä ruoka ja seura ovat suuri nautinto. Viikon purjehduksen aikana sinusta tulee miehistön jäsen ja olet kokenut jotain ainutlaatuista. Tämän kaiken haluamme jakaa sinun kanssasi.

Purjehtiminen Sail4Fun’in kanssa on tarkoitettu nyt myös sinulle, jolla ei ole aiempaa kokemusta purjehduksesta. Meillä on veneessä kokenut kippari huolehtimassa turvallisuudesta ja siitä että kaikilla on hyvä olla.

Meistä

Oy Sail4Fun Ab perustettiin vuonna 2007. Alusta asti yritys on järjestänyt purjehduksia, pääosin Kreikassa, niille jotka pitävät auringosta ja purjehduksesta.

Meidän kippareilla on vaadittavat pätevyydet ja kokemusta purjehdusalueista. He tuntevat paikalliset olosuhteet, kiinnostavat kohteet ja sääolosuhteet sekä paikalliset tavernat. Viikkopurjehduksien lisäksi Sail4Fun välittää vuokraveneitä tuhansien veneiden valikoimasta.

AJANKOHTAISTA

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa niin tiedät kun meillä on jotain uutta ja mielenkiintoista kerrottavaa.

Sataman tarinoita

Elämä satamassa kohtaa sinut vilkkailla kaduilla ja kapeilla kujilla vain kivenheiton päässä laiturista. Jokainen satama on täynnä tarinoita. Osa tarinoista on pieniä arkipäivän välähdyksiä, osa on suuria kertomuksia jumalista ja …